Tuesday, March 25, 2014

Acum 5 zile


Eu am preparat anterior laptele condensat si caramelul, si v-am postat retetele. Cu o foaie de copt tapam o tava de tort de diametru 18-20cm. Sfaramam oreo si il amestecam bine cu untul topit. Compozitia o resam in tava si pe peretii acesteia. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la frigider.
Pornim cuptorul la 160.  Pe bain-marie se amesteca laptele condensat si crema d branza. Dupa ce s-a omogenizat se adauga zaharul, sucul de lamaie, ouale si esenta de vanilie. Se amesteca in continuare, se mai lasa pe fo aproximativ 7 minute si se da deopoarte. Ciocolata o topim pe bain -marie, apoi se amesteca cu 1/3 din crema de branza. Se aseaza mixul de ciocolata, se niveleaza, daca este nevoie, apoi crema de branza. Tava se pune intr-un alt vas. Acest vas se umple pana la jumatatea esterioara a tavii cu apa.  breakfast buffet charlotte nc Se pune la cuptor pentru 1 ora si 15 minute.
Se lasa la racit. Cand s-a racit complet sa da la rece minim 8 ore. Eu l-am pus seara si am continuat pregatirea lui in dupa-amiaza aceasta la ora 18. Se scoate din forma si se pune pe o tava de tort. Eu am pus tortul pe un suport inclinat pe mijloc, pentru a avea mai mult caramel. Se toarna caramel dupa gsut si se da la frigider 30 minute.
Intre timp preparam glazura: incalzim frisca pana aproape de punctul de fierbre, turnam ciocolata cubulete peste ea si omogenizam bine. Turnam peste tort si dam la rece pana se intareste glazura! A mea are un aspect de multa crema la mijloc datorita suportului de tort.
domnica nazare breakfast buffet charlotte nc Sunt mama a doi copii superbi. Cu gusturi foarte diferite. Si un sot pretentios in ceea ce priveste mancarea. Mie imi place sa experimentez si sa incerc noul! Va doresc vizionare placuta si pofta buna cand imi incercati retetele! Vizualizaţi profilul meu complet
▼  2012 (112) ►  noiembrie (4) ►  octombrie (2) ►  iunie (10) ►  mai (8) ►  aprilie breakfast buffet charlotte nc (25) ►  martie (15) ▼  februarie (48) Briose de martisor! Franzela cu chimion si lapte Intru in concurs cu o reteta de franzele cu chimio... DELIMANO Placinta cu mere PRAJITURA ILIE Cheesecake cu ciocolata si caramel Caramel Lapte condensat Ciorba de perisoare Negresa delicioasa Mazare cu cartofi si costita - mancare de iarna Dulce Romanie - provocarea lunii februarie 2012 Concursuri si provocari Un blog interesant! http://www.bucataras.ro/ Pui la cuptor Cartofi cu smantana la cuptor eu cu pasiune, in bucatarie: Mini - sandwich Mini - sandwich Pavesini cu capsuni si mascarpone breakfast buffet charlotte nc Tea Party Pesmet Biscuiti 2 eu cu pasiune, in bucatarie: eu cu pasiune, in buc... eu cu pasiune, breakfast buffet charlotte nc in bucatarie: Prajitura cu piersici... eu cu pasiune, in bucatarie: Prajitura cu piersici... Prajitura cu piersici si blat de piscoturi eu cu pasiune, in bucatarie: Tarta cu lamaie si be... eu cu pasiune, in bucatarie: Pizza impachetata breakfast buffet charlotte nc eu cu pasiune, in bucatarie: PRAJITURA SARAH eu cu pasiune, in bucatarie: Chifle cu branza dulc... eu cu pasiune, in bucatarie: Muffins cu ciocolata eu cu pasiune, in bucatarie: Tort cu ciocolata si ... Tort cu ciocolata si migdale Muffins cu ciocolata Chifle cu branza dulce si chimion Pregatirile de Ziua Indragostitilor incep. Eu a... PRAJITURA SARAH Inele impletite Chifle cu lapte batut si cu mac Biscuiti cu crema de vanilie biscuiti 1 Saleuri 2 Saleuri Tarta cu lamaie si bezea Pizza impachetata Am desoperit in aceasta iarna ca in bucatarie treb... breakfast buffet charlotte nc
Cinco breakfast buffet charlotte nc Quartos de Laranja
Spicy bean burgers (burgeri din fasole)
Acum 4 ore
Cristin@'s Blog - Arome si culori
Peanut Butter Cup Overload Cake
Acum 18 ore
Ce a mai gatit Timea...
inspiring faith
Acum o zi
CAIETUL CU RETETE
Pudim breakfast buffet charlotte nc de Ovos Simples e mais uma aprendizagem!
Acum o zi
Lavender and Lime
Sticky Ginger Marmalade Tea Loaf
Acum o zi
Pasiune pentru bucatarie
Espresso Cookie Butter Rice Crispy Treats
Acum 2 zile
Cat's kitchen
Sriracha Bloody Mary
Acum 5 zile
Food for My Family
RULOURI CU NUCA SI CACAO
Acum o săptămână
Manjar de ideias doces... e não só!
Pumpernickel
Acum 2 săptămâni
Books N Cooks
Trail Mix and Breakfast Parfaits
Acum 5 săptămâni breakfast buffet charlotte nc
Bianqua
Nepostate...
Acum 3 luni
Simona's World
Pillsbury Heat n Go Giveaway
Acum 8 luni
Cairns Manor
The breakfast buffet charlotte nc Past 48.
Acum un an
Fredellicious breakfast buffet charlotte nc
Life in pictures - eggs
Home | King Arthur Flour
APERITIVE (8) BAUTURI (2) BISCUITI SI FURSECURI (4) BRIOSE SI MUFFIS (5) CALATORIILE MELE (5) CONCURSURI (18) Dieta mea (2) Ganduri (5) INGHETATA (1) MANCARURI (11) MASA DE PASTE 2012 (10) MINI (5) PAINE SI CHIFLE (3) PRAJITURI (15) PREMII (1) prima saptamana (1) SALATE (4) SUPE SI CIORBE (1) TARTE SI PIE (4) TORTURI (11)


No comments:

Post a Comment